skaltia@skaltia.ee  /    +372 529 5564

[ SK Altia ]

Spordiklubi Altia ootab just SIND! Tule astu meie liikmeks!

--- EELOLEVAD ÜRITUSED

Sündmused puuduvad
Eestimaa Spordiliit Jõud meistrivõistlused judos
Laupäev, 16. Oktoober 2021, 11:00

Eestimaa Spordiliit Jõud meistrivõistlused judos
Juhend
I Eesmärk 1. Populariseerida judot ning pakkuda täiendavaid võistlusvõimalusi. 2. Välja selgitada Eestimaa Spordiliidu Jõud 2021.a. meistrid ja paremad maakonnad judos. 3. Tähistada Eestimaa Spordiliit Jõud 75. aastapäeva II Aeg ja koht Võistlused viiakse läbi pühapäeval, 16. oktoobril 2021.a. A Le Coq spordihoones (Ihaste tee 7, Tartu) http://www.tartusport.ee/alecoq . Võistluste algus kell 11.00, kaalumine kell 10.00-10.30 võistluspaigas.
III Juhtimine ja korraldamine Võistlused korraldab Eestimaa Spordiliit Jõud ja viib läbi Judoklubi DO. Võistluste peakohtunik on Elis Põhjala, mobiil 55653269, e-post See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. Võistlused viiakse läbi IJF võistlusmääruste järgi. IV Osavõtjad EMSL Jõud meistrivõistlused on lahtised. Lisaks maakondade spordiklubides registreeritud või maakondades elavatele sportlastele on lubatud osalema välisvõistlejad. Võistlustel võivad osaleda 2006.a. ja varem sündinud mehed ja naised, kes on tasunud osavõtumaksu. Kõik osavõtjad vastutavad ise oma tervisliku seisundi eest. Programm ja võitjate selgitamine Võistlused on individuaal- võistkondlikud, võistlejate paigutus kehakaaludesse on vaba ning võistkonna suurus ei ole piiratud. Võistlusklassid ja kehakaalud: Mehed: -60; -66; -73; -81; -90; -100; +100 kg Naised: -57; -63; -70; +70 kg Võistlusaeg 4 minutit. Nõutav vähemalt 3.kyu. Paremusjärjestus selgitatakse nii individuaalselt, kui ka võistkondlikult. Võistkondlik arvestus toimub maakondade vahel. Võistkondliku paremuse selgitamiseks liidetakse 8 parema võistleja kohapunktid, kusjuures I koht kehakaalus annab 11p; II koht - 9 p; III koht 8 p. jne. Punktide võrdsuse korral on määravaks suurem esi- või paremate kohtade arv.
VI Autasustamine Võitjat võistkonda autasustatakse karika ja diplomiga, II-III koha saavutanud võistkondi diplomitega. Kehakaaludes I-III koha saavutanud võistlejaid autasustatakse kuld-, hõbe- ja pronksmedali ja diplomiga.
VII Registreerimine Võistlustele registreerimine teostada EMSL Jõud koduleheküljel asuva registreerimismooduli kaudu http://www.joud.ee/est/g161/ hiljemalt 14. oktoobriks 2021.a. Teha tuleb nimeline ülesandmine eraldi meeste ja naiste kohta kaalukategooriate järgi vastavalt Eesti Judoliidu vormile. Võistkondade esindajad, palun tutvuge võistluste registreerimismooduliga. Valmistage ette registreerimisleht, mis on vaja täita ja salvestada oma arvutisse ja registreerige osalejad. Kõik teie poolt registreerimisel esitatud andmed jõuavad Jõudi serverisse ning spordiala peakohtunikule. Teile tuleb tagasi e-mail tehtud registreerimise andmetega. Erandkorras saab registreeruda e-posti aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
VIII Majandamine Võistluste läbiviimisega seotud kulud kaetakse EMSL Jõud eelarvest ja laekuvast osavõtumaksust. Osavõtumaks on 6 eurot võistleja kohta, mis tasutakse kaalumisel või arve alusel ülekandega Judoklubile DO arveldusarvele EE261010152001598006 SEB pangas või EE892200221031615405 Swedbankis. Võistleja lähetamisega seotud kulud kannab lähetav organisatsioon või võistleja. IX Covid-19 reeglid Vastavalt Vabariigi Valitsuse korraldusele peab iga võistleja, treener, kaaselaja jne. esitama enne saali sisenemist ühe alljärgnevatest dokumentidest: -Vaktsineerimistõend, mis näitab täielikku vaktsineerimist, või; -Negatiivne koroonatest, mis ei ole vanem kui 72 tundi, või; -Negatiivne antigeeni test, mis ei ole vanem kui 48 tundi, või; -Koroona läbipõdemise tõend, mis ei ole vanem kui 180 päeva. Alla 18-aastased tõendit esitama ei pea. NB: Maskikandmine on kohustuslik spordihoonesse sisenedes ja spordihoone üldaladel liikudes. Dojos ei ole maski kandmine kohustuslik. Täiendav informatsioon: Elis Põhjala 55653269, e-post See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.. Eestimaa Spordiliit Jõud Judoklubi DO

--- VIIMASED UUDISED

Elva vald    Timer

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.