skaltia@skaltia.ee  /    +372 529 5564

[ SK Altia ]

Spordiklubi Altia ootab just SIND! Tule astu meie liikmeks!

--- EELOLEVAD ÜRITUSED

Sündmused puuduvad
EESTI ÜLIÕPILASTE 2021. a MEISTRIVÕISTLUSED JUDOS
Laupäev, 16. Oktoober 2021, 14:00

EESTI ÜLIÕPILASTE 2021. a MEISTRIVÕISTLUSED JUDOS
J u h e n d
1. EESMÄRK. Selgitada Eesti üliõpilaste meistrid; ergutada judoharrastust Eesti kõrgkoolides.
2. AEG JA KOHT. Võistlused toimuvad laupäeval 16. oktoobril 2021.a A Le Coq Spordihallis (Tartu) algusega kell 14.00. Võistlejate kaalumine samas kell 13.00 - 13.30. EMSL „Jõud“ meistrivõistlustel osalevad judokad teist korda kaaluma ei pea.
3. KORRALDAMINE. Võistlused organiseerib Eesti Akadeemiline Spordiliit. Võistluste korraldamine on usaldatud judoklubile “DO”. Peakorraldaja on Elis Põhjala (55653269).
4. OSAVÕTJAD. Võistlustest saavad osa võtta EASL-i liikmesõppeasutuste ja teiste Eesti kõrgkoolide üliõpilased (vanuse ega kodakondsuse piiranguid ei ole), välisriikide kõrgkoolides õppivad Eesti Vabariigi kodanikud ning vilistlased, kes on lõpetanud õppeasutuse 2021.a. Võistlustel võivad osaleda gümnaasiumite ja kutsekoolide õpilased, kes on vähemalt 17 aastat vanad. Samuti võivad osaleda Eesti kõrgkoolide töötajad (põhitöökoht kõrgkoolis), kes aga ei pretendeeri meistri nimele.
5. VÕISTLUSTE SÜSTEEM. Võisteldakse IJF võistlusmääruste kohaselt. Võistluste täpne süsteem selgub kohapeal. Mehed võistlevad kehakaaludes -66 kg, -73 kg, -81 kg, -90 kg ja +90 kg; naised võistlevad kehakaaludes –63 kg, -70 kg ja +70 kg. Kui kehakaalus on üks võistleja, võistleb ta järgmises raskemas kehakaalus.
6. AUTASUSTAMINE. Iga kaalukategooria võitjale omistatakse Eesti üliõpilaste 2021. a meistri nimetus, autasustatakse medali, diplomi ja meenega. Igas kaalukategoorias teise ja kolmanda koha saavutanud võistlejaid autasustatakse diplomiga. Kui võistlusklassis on vähemalt neli osalejat, siis autasustatakse teise ja kolmanda koha omanikke lisaks diplomile ka medali ja meenega.
9. MAJANDAMINE. EASL tasub võistluste tehnilise korraldamisega seotud kulud. Osavõtjate sõiduja ülalpidamiskulud kannavad lähetavad õppeasutused või osavõtjad.
10. EELREGISTREERIMINE. Nimeliselt kirjalikult kuni 14. oktoobrini 2021.a meilitsi See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.. Liikmesõppeasutuste eelregistreerunud üliõpilastele ja gümnaasiumite õpilastele on osalemine tasuta, teistele eelregistreerunuile 2 eurot. Kohapeal registreerimisel on osalemistasud vastavalt 2 eurot ja 4 eurot. Kaalumine ja üliõpilasstaatust või õppeasutuse lõpetamist tõendavate dokumentide kontroll toimub võistluspäeval 13.00 – 13.30 võistluspaigas. COVID-19 reeglid: Vastavalt Vabariigi Valitsuse korraldusele peab iga võistleja, treener, kaaselaja jne. esitama enne saali sisenemist ühe alljärgnevatest dokumentidest: -Vaktsineerimistõend, mis näitab täielikku vaktsineerimist, või; -Negatiivne koroonatest, mis ei ole vanem kui 72 tundi, või; -Negatiivne antigeeni test, mis ei ole vanem kui 48 tundi, või; -Koroona läbipõdemise tõend, mis ei ole vanem kui 180 päeva. NB: Maskikandmine on kohustuslik spordihoonesse sisenedes ja spordihoone üldaladel liikudes. Dojos ei ole maski kandmine kohustuslik. Tõendi mitteesitamisel inimest saali ei lubata. Haigussümptomitega osalejat ei lubata korraldajate poolt võistlusele. 

--- VIIMASED UUDISED

Elva vald    Timer

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.