skaltia@skaltia.ee  /    +372 529 5564

[ SK Altia ]

Spordiklubi Altia ootab just SIND! Tule astu meie liikmeks!

--- EELOLEVAD ÜRITUSED

Sündmused puuduvad
Judotreenerite seminar
Laupäev, 30. Jaanuar 2016, 10:00
30.01.2016 toimub Tallinnas judoseminar, mille peaesineja on 9. DANi omanik Alfredo Vismara Itaaliast. 
Peamine seminari teema on see, kuidas õpetada õpetama!
Selles lähenemises on puudutatud erinevad judo suunad, mis Eestis on üleüldiselt vähe kasutatavad. Seminar on suunatud treeneritele-õpetajatele, kes näevad judot mitte ainult võistlusspordi küljest. Kahjuks oleme unustanud, et judo on niivõrd mitmekülgne ja huvitav ala, mis sisaldab selliseid suundi nagu kata, katame waza, keiko waza ja veel teisedki võimalused. Programmi leiate manusest.
Seminari teine eesmärk on läbi kõigi nende uute vanade teadmiste tuua judo juurde rohkem inimesi. Mida rohkem inimesi tegeleb judoga, seda rohkem on meil ka võimalusi.
Seminar kestab ühe päeva ja sisaldab kahte loengut, teoreetilist ja praktilist osa. Esimene loeng on kell 10-12 ja teine loeng kell 14-17.
Lõpetuseks on informatiivne osa neile, kes hakkavad osalema IJF Academy õpingutes. Seetõttu on nende treenerite osalemine kohustuslik, sest seminar on inglisekeelne ja heaks enesekontrolliks. Samuti teenib ta sissejuhatava osana õpingutes.
Kimono on kohustuslik, ehkki seminar ei ole intensiivne.
Koolituse maksumus on 12 eur/in, tasutakse kohapeal. Hind sisaldab päevapraadi ja õppematerjali.
Koht: Sisekaitseakadeemia, Ookami saal.
 
NB! Palun saata osalussoovid meilile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. kuni 25.01.2016.

--- VIIMASED UUDISED

Elva vald    Timer

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.